Da Apples chef, Tim Cook, i sidste uge præsenterede Apple Watch sagde han: "Jeg bruger mit til at kontrollere Apple TV med". En klar indikation på, at de to er designe til at spille sammen. I hvor stor udstrækning, har Apple dog ikke meldt ud. Man må formode, at det i hvert fald drejer sig om, at Apple Watch kan fungere som fjernbetjening. Det er den oplagte og logiske interaktion.

Måske vil uret også kunne afspille musik og film på Apple TV via AirPlay. Batteri- og lagerkapaciteten vil nok være de begrænsende faktorer her. Måske er det derfor mere sandsynligt, at man vil kunne spejle urets skærm til sit TV og for eksempel få vist vejrinformation eller en kalender. Eller måske endnu mere sandsynligt, en oversigt over ens daglige aktivitet. Det ville være oplagt, hvis man kunne få informationerne om aktivitetsniveauet fra uret og op på ens TV. Specielt hvis man træner på et løbebånd eller en kondicykel i nærheden af ens Apple TV.

Apple Watch bliver som bekendt først sat til salg i starten af næste år. Dette er samme tidshorisont som en ny opdateret Apple TV ifølge rygterne. Det kan være et tilfælde, men det kan også være, at der er en dybere mening, og en masse funktionalitet vi ikke har fået at vide, fordi det ganske enkelt afventer lanceringen af en ny Apple TV.

Vi venter i spænding.

Scroll ned for at se kommentarer