Apple og amerikanske CW Television Network (CW) har indgået en aftale om at CW's indhold bliver tilgængelig på Apple TV, skriver macrumors. Det sker ved at CW's "TV Now" app, der lige nu kan fås til Xbox 360 og Windows 8 også kommer til Apple TV.

Indholdet på Apple TV vil være tilgængeligt dagen efter det er sendt i fjernsynet. Det vil være reklamefinansieret, og der vil ikke være krav om, at man skal være kabelabonnement hos CW.

Apples aftale med CW er den første, hvor indhold fra TV-netværk bliver tilgængelige på Apple TV. Hidtil er det kun filmtjenester som Netflix og Hulu, der er kommet til Apple TV.

CW er nok ikke så interessant set med danske øjne. Til gengæld kan man få den ide, at det er en del af noget større. CW oplyser at deres app bliver tilgængelig på Apple TV "inden for et par uger". Det falder pudsigt nok sammen med Apples udviklerkonference WWDC, hvorfor man kan få den ide, at Apple vil benytte lejligheden til at gøre det muligt at afvikle apps på Apple TV. Måske har CW bare talt over sig, eller været lidt for hurtige ude med udmeldingen.

WWDC starter den 10 juni.