Mobiltelefonen kan efterhånden bruges til alt. Det er lige meget om du vil tjekke vejret, skrive mails, betale for dine dagligvarer, finde nærmeste "et-eller-andet", se film eller bare slappe af med en god bog. Din iPhone kan det hele – og også en hel del mere. Men der er også nogle enkle ting, som telefonen ikke kan, og som den nok ikke kommer til at kunne lige foreløbig. For eksempel når det gælder om at komme i bedre form.

iPhone som løbemakker

Din iPhone kan ikke få dig i bedre form, men den kan hjælpe dig. Som du nok ved, findes der et hav af forskellige fitness-, trænings- og løbeapps, der kan hjælpe dig med at indfri dine mål. Dem vender vi tilbage til, for først og fremmest gælder det om, at få snøret løbeskoene og komme ud af døren.

Nike Free er et godt valg for de fleste

Hvilke løbesko skal du vælge? Ja, det er i høj grad et spørgsmål om hvem du er og hvilken løbestil, du har. For langt de flestes vedkommende, vil et par Nike Free dog være et godt udgangspunkt. Nike Free er en god allround sko, der udover at være en glimrende løbesko, også kan bruges til hverdag, uden at nogen kigger skævt til dig. Nike Free er et godt valg til dig, der vil dyrke motionsløb på "hobbyplan", og som ikke har intentioner om at gennemføre iron mans og marathoner. Her kan Nike Free dog også være en mulighed, men dersom dit ambitionsniveau er så højt, vil det være en god idé at tage en løbetest, så du finder de helt rigtige løbesko til netop din profil. Du kan tage løbetests stort set over hele landet i de store sportsbutikskæder

Løbe-apps og løbegrej til din iPhone

Når løbeskoene er på plads, kan du begynde at se på udvalget af løbegrej og – apps til din iPhone. Det kunne f.eks. fra det danske firma Endomondo, der har designet en så populær app, at den har vundet hjerter over hele kloden. Udover den populære Endomondo-app, er der også andre som for eksempel RunTastic og RunKeeper. Det er alle glimrende løbe-apps, der alle fungerer på samme måde, hvorfor det egentlig er op til dig, hvilken app du vil have.

Når du skal have telefonen med på løbeturen, er det vigtigt at den sidder godt fast. Derfor anbefaler vi et mobilarmbånd, så du kan spænde din iPhone helt ind til kroppen når du skal slide dine løbesko. Det er smart, fordi du dermed undgår at mobilen hopper og danser rundt i lommen på dig. Dels er det ikke særlig behageligt og dels er der potentiel større risiko for, at telefonen lider overlast.

En sidste ting, der for mange giver et lille ekstra boost på løbeturen, er en fed playliste i iTunes. Smag og behag er selvfølgelig forskellig, s det gælder om at vælge numre, der virker for dig. Og når du har gjort det, er det bare at sætte sine hovedtelefoner i ørerne og komme afsted.

Vi ønsker dig en rigtig god tur!

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.