Netbutikken iMania har fået en maskine der kan trykke covers. Det betyder, at man kan designe sine egne iPhone-covers, og få dem leveret allerede dagen efter. Det er altså slut med at gå rundt med det samme cover som alle andre - man kan få sit helt personlige.

For at skyde produktet i gang har iMania lavet en konkurrence på Facebook om et gavekort på kr 1.000 kroner. Alle kan indsende deres eget designende cover, og det cover, der får flest likes løber med præmien på de 1.000 kroner. De fem bedst placerede får desuden deres eget cover leveret kvit og frit.

Konkurrencen fungerer sådan
1) Design et iPhone 4 cover med eget billede på iManias cover-designer
2) Send "Cover ID" eller coverets billedfil til kontakt@imania.dk
3) Coveret bliver tilføjet i iMania.dk's album på Facebook og det cover der har flest likes d. 28/10 vinder et gavekort på kr 1.000 kroner til iMania.dk

Man må deltage med lige så mange design som man vil. Man må kun benyttet billeder man selv har ophavsretten til (eller som er uden ophavsret).

Bemærk at konkurrencen afholdes af iMania.dk, og vi henviser til dem for betingelser og vilkår. iPhoneguides har intet med selve afholdelses af konkurrencen at gøre, vi promoverer den bare.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.