Da Apple TV 4 blev lanceret i sidste uge, var det som bekendt uden Siri-understøttelse i Danmark - og de fleste andre lande. Ud af de 80 lande, der var med i lanceringen, er Siri kun aktiveret i de 8: Australien, Canada, Storbritanien, Tyskland, Frankrig, Spanien, Japan og USA. Dette til trods for at Siri til iOS virker på 17 forskellige sprog i mere end 30 lande.

Den schweiziske Mac-side, macprime.ch, har haft lejlighed til at spørge Apples projektansvarlige for Apple TV om årdagen. Årsagen er udfordringer i forhold til udtalen af skuespillere og filmtitler på forskellige sprog. Der er åbenbart større variation i hvordan forskellige sprog (og endda dialekter) udtaler navne end Siri umiddelbart kan kapere uden træning. Problemet er formodentligt relateret til blandingen af eksempelvis engelsk og dansk i samme sætning. Det giver en ekstra udfordring for Siris forståelse og udtale, fordi hun skal skifte mellem forskellige udtale-regler.

Apple arbejder dog på sagen. Siri er igang med at lære udtalen, og det skal nok komme til flere lande. Nogen tidshorisont kan der dog ikke gives.