Originalt tilbehør til Apples produkter er altid prissat højt og koster typisk det dobbelt af uoriginalt tilbehør fra diverse "kinaproducenter". Netop prisen kan være årsag til at mange vælger de uoriginale produkter, når der skal købes nye kabler eller oplader. Men det skal du måske lige overveje en ekstra gang.

Skal man købe en uoriginal eller en original oplader?

Problemet med de uoriginale opladere er at det ofte kan være svært at finde nogle i ordentlig kvalitet - nogle gange er de decideret farlige at bruge. Der er dog en ting du kan gøre for at sørge for at din næste iPhone-oplader er i højeste kvalitet, og det er at sikre at den er original - eller fra en anerkendt producent. Hvad "anerkendt" så er, er et godt spørgsmål og noget man ikke altid som forbruger kan vide. Prisen kan være en god rettesnor, men også stedet tingene sælges. Men selv her kan man komme på glatis.

Vil du være helt sikker, bør du derfor købe en original Apple-oplader. Så er du i hvert fald på den helt sikre side.

En original standardoplader til iPhonen kan eksempelvis købes hos Apple til 149 kroner (link). Apple sælger også andre opladere og de kan også købes hos andre forhandlere både på nettet og i fysiske butikker.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.