Apples producent af iPhones, Foxconn, skulle ifølge Digitimes været meget tæt på at ramme fuld produktionskapacitet i forhold til den kommende nye iPhone. I øjeblikket produceres der 150.000 enheder om dagen, og iden længe bliver de første iPhones afskibet til Apple. Produktionen i september skulle ramme 5-6 millioner enheder og over 22 millioner enheder i oktober-december-kvartalet

Ud ovre Foxconn er der en anden producent, der skal samle iPhones for Apple. Det er Pegatron, der skulle have fået en ordre på 15% af det totale antal, men deres leveringen skulle først begynde i det nye år.

Hvis vi antager, at der endnu ikke er afskibet nogle iPhones fra Shenzhen, hvor Foxconn producerer dem, skal vi regne med at der går i hvert fald tre uger før de kan købes i Apples butikker. Transporten fra Shenzhen til den amerikanske vestkyst tager omkring 14 dage og herefter skal Apple have dem fordelt ud i butikkerne i hele landet, hvilket tager en uges tid. Det indikerer med andre ord, at vi skal hen i oktober, før der kan købes iPhone 5.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.