Ifølge 9to5mac, så kommer der to forskellige iPhones på markedet i næste måned. Den ene er er som forventet en iPhone 4-ligende sag, og den ruller for tiden af samlebåndene i stor stil. Apple vil have omkring 10 millioner enheder klar til lanceringen. Den vil blive prissat aggressivt og kunne købes overalt.

Derudover skulle der komme en redesignet iPhone, som rygter har talt om i måneder, men uden et eneste konkret bevis i form at et billede af en reservedel eller lignende. Det eneste vi har er et lækket designdokument, som samtligt af de iPhone 5-covers vi har set, er baseret på. Derudover er der Apples eget læk af iPhonens formfaktor. Begge måske gode nok, men altså ikke konkrete beviser, på at der eksisterer noget fysisk.

De ny oplysninger tyder dog på, at den rent faktisk eksisterer, til trods for at en analytiker den anden dag sagde, at han ikke var stødt på den hos producenterne. Folk der har haft den i hånden beskriver den som en fantastisk syn. Den er ubegribelig let og virker mere solid end for eksempel Samsungs Galaxy-telefoner i plastik. Kameraet skulle være det store nummer, som Apple vil fokusere meget på i markedsførringen.

Produktionen af denne redesignede iPhone kører dog ikke nær så glat som for den iPhone 5-lignende. Mindst en af produktionslinierne er ramt af forsinkelse, hvilket betyder at der vil opstå produktmangel det første lange stykke tid, hvilket i hvert fald er resten af året.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.