Meget tyder på at der er nye iPads på vej. I hvert fald har Apple registeret nye iPads hos Eurasian Economic Commission (EEC). EEC regulerer salget af elektroniske produkter i Armenien, Hviderusland, Kazakhstan, Kyrgyzstan og Rusland, og har netop givet Apple tilladelse til salg af flere nye tablets. Det er hjemmesiden Consomac der har opdaget registreringerne.

To af de nye enheder har modelnumre A1893 og A1954, hvilket ikke passer med nogle eksisterende iPads. Der er formodentligt tale om en opdatering til den regulære iPad som Apple introducerede i marts sidste år. De to modeller er så med og uden LTE.

Mere interessant er, at der er flere enheder registeret med modelnumre startende med AA eller CC. Apple har aldrig tidligere brugt modelnumre af den type. Der er seks tablets med modelnumre startende med CC og fem smartphones med modelnumre startende med AA. Der spekuleres i at disse seks plus fem enheder bare er en slags dummy-registering Apple har lavet og at de i øjeblikket ikke er regulære produkter.

Vi skal derfor nok alene regne med at der er to nye iPad på vej. Tidligere er der dukket lignende registreringer op hos EEC. I alle tilfælde 1-2 uger før Apples lancering. Vi kan derfor forvente, at Apple har planer om at lancere de to iPads i starten af marts. Om det bliver på et event eller om de bare glider ind i sortimentet er uvist. Hvis bare det er mindre opdateringer af iPaden fra 2017 kommer der nok bare en pressemeddelelse, hvis der er større nyheder eller andre produkter kunne Apple nok godt finde på at afholde et event. Det mest sandsynlige er dog at der ikke kommer et event.

Her er et screenshot af registreringerne.