The Verge har fået den profesionelle fotograf Austin Mann til at teste kameraet i både iPhone 6 og iPhone 6 Plus under praktisk brug. Det er sket på Island, og det er der kommet nogle ret flotte billeder ud af.

Mann er specielt begejstret for det Apple kalder Focus Pixels. Det et et resultat af en ny processor til billedbehandling, der gør det muligt at lave meget hurtigere og bedre autofokus - specielt når man optager video. Også under ringe lysforhold spiller Focus Pixels en rolle, og iPhone 6 og iPhone 6 Plus klarer sig endda bedre end nogle spejlreflekskameraer. Mest begejstret er Mann selvfølgelig for iPhone 6 Plus med sin optiske billedstabilisering, men han mener at begge telefoner tager imponerende gode billeder.

Ifølge Mann er det helt rigtigt at Apple har valgt eksempelvis at forbedre autofokus fremfor bare at øge de tekniske specifikationer. Han mener, at Apple er meget dygtige til at forstå deres kunders behov.

Se alle billederne hos The Verge.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.