Apple planlægger ifølge 9to5mac, at opdatere stort set hele linjen af Mac-computere på WWDC-konferencen, der starter på mandag. Mindst fire ud af de fem kategorier vil blive opdateret. Apples frem kategorier af computere er MacBook Pro, MacBook Air, iMac, Mac mini og Mac Pro.

Tvivl om Mac mini og Mac Pro

Der har været en del rygter om specielt en ny MacBook Pro med retina-skærm. Der har ligeledes været rygter om både en MacBook Air og en iMac med retina-skærm. De tre burde derfor være sikre. Tilbage er Mac mini og Mac Pro, der er Apples to muligheder for en stationær computer uden indbygget skærm. Hvis hovednummeret er retina-skærm, er disse maskiner knap så vigtige, at få opdateret, men hvis oplysningen om fire ud af fem er rigtig, vil en af dem blive opdateret. Begge er sådan set modne til en opdatering, så man kan næsten også konkludere, at hvis kun den ene bliver opdateret, så betyder det nok, at den anden bliver udfaset. Vi hælder mest til, at det er Mini'en som Apple vil opdatere. Den har også nogenlunde samme hardware som de andre computere, mens Mac Pro er lidt mere speciel.

Også masser af ny software og måske Apple TV

Hvis rygtet holder vand, er der altså noget at glæde sig til. Der er også rygter om både en ny Apple TV eller endda en rigtigt fjernsyn fra Apple. Derudover kommer selvfølgelig en mængde ny software, der jo i virkeligheden er centrum for hele WWDC-konferencen, der er en konference for software-udviklere.

Der er ingen tvivl om, at en samlet lancering vil skabe enorm opmærksomhed i medierne - omvendt taler neto dette også imod at det sker. Hvis der kommer så meget nyt på en gang, risikerer nogle af tingene ganske enkelt at drukne i mængden. Ved særskilte lanceringer vil hvert produkt få maksimal opmærksomhed.

Heldigvis er der under en uge til vi kender svaret. WWDC skydes i gang på mandag, hvor Apple-chef Tim Cook holder en præsentation.

Er der nogle af læserne, der sidder og tripper for at få en ny Mac, og bare venter på hvad WWDC bringer, så læg gerne en kommentar.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.