I en langt fra videnskabelig, men alligevel meget interessant undersøgelse, slås det fast, at den nye Time Capsule leverer en betydeligt bedre signalkvalitet. Det er Brian Klug fra AnandTech, der har testet enheden i hans hjem og sammenlignet med den gamle Time Capsule. Han har målt overførselshastigheden mellem Time Capsule og computer forskellige steder i sit hjem.

Der er en meget klar forbedring med den nye udgave. Flere steder er hastigheden gået fra ubrugelig til god og andre steder hvor han før slet ikke kunne få forbindelse er der nu også en god hastighed. De steder hvor signalet var godt før, er der ikke den store forskel.

Så selv om den eneste forskel på den gamle og den nye Time Capsule, som Apple reklamerer for er størrelsen, så er der altså sket dramatiske forbedringer i netværksdelen af enheden også.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.