Først var de nye Mac Pro's nye, nu er de ikke længere nye. Forvirret? Da Apple Store åbnede mandag aften, efter at have være lukket under Apples keynote ved WWDC12, var det med en "new"-markering ud for Mac Pro. Maskinen havde da også fået en mindre opgradering på processor-siden. Maskinerne kørte nu med en højere clockfrekvens end tidligere, men ellers var der ikke nogle ændringer. Processorne var således også stadig baseret på den ældre Westmere-arkitektur, og ikke Intels nyeste arkitektur.

Apple erkender, at der skal mere til

Nu erkender Apple, at den yderst beskedne opdatering trods alt var for beskeden til at bære mærkaten "new". Apples har i hvert fald fjernet den igen, og de nye Mac Pro's er derfor ikke længere nye.

Ny fantastisk Mac Pro kommer næste år

Apple forsikrer dog om, at der stadig er en fremtid for Mac Pro. En frustreret Apple-kunde skrev således til Apples øverste chef Tim Cook, og beklagede sig over manglen på en ordentlig opdatering. Cook svarede tilbage, at vi kan forvente en rigtig opdatering næste år. "Vores pro-kunder er meget vigtige for os... vær ikke nervøs for vi arbejder på noget helt fantastisk, der kommer næste år", svarede Cook tilbage.

En Apple-talsmand har siden bekræftet Cooks udtalelser, om at Mac Pro vil blive opdateret næste år. Det er meget usædvanligt at Apple overhovedet kommenterer på fremtidige produkter, så de er nok godt klar over, at den nuværende situation ikke er ideel.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.