Apples nye regulære iPad Pro har fået gode anmeldelser i de amerikanske medier. En del anmeldere bruger dog lidt for meget krudt på at debatere hvorvidt iPaden kan erstatte en regulær computer eller ej, i stedet for at anmelde produktet som det nu en gang er på sine egne præmisser. Dette selvfølgelig forårsaget af, at Apple markedsfører den som en computer-erstatning.

Kigger man på den nye iPad Pro som en iPad alene, er der ingen tvivl om at man får betydeligt mere saft og kraft sammenlignet med den tidligere iPad Air 2. Betydeligt mere. Faktisk samme power som den store iPad Pro på 12,9 tommer, der kom sidste år. Det får flere anmeldere til at betegne den nye iPad Pro som den bedste iPad. Ganske enkelt fordi forholdet mellem pris og ydelse er bedre end på den store iPad.

The Independent siger det meget præcist i deres femstjernede anmeldelse: Den egentlige grund til at dette er den bedste iPad, der nogensinde er lavet, er at den kombinerer en betagende skærm, fremragende lyd og nådesløs processorkraft i en tablet der er ekstrem bærbar.

iMore supplerer: Den kan stadig være din hverdags iPad - og dette bedre end nogensinde - men den kan også være din ultramobile produktionsmaskine.

Ars Technica har som sædvanlig en meget detaljeret anmeldelse, der virkelig kommer ned i de tekniske detaljer.

Den nye iPad Pro kan købes i Apple Store fra 5.299 kr (link)