Apples invitation til eventet i næste uge er som sædvanlig skruet sammen på en måde, så det sætter gang i spekulationerne. Også blandt læserne her på iPadguide.

Der er selvfølgelig de mest oplagte ting, som at eventet handler om iPads, samt de tre ikoner, der viser sted, tidspunkt og at vi kan forvente en præsentation. Så er der teksten, “Vi har noget i virkelig skal se. Og røre.”, der formodentligt referer til en højopløselig iPad (det vi skal se).

Hvor er home-knappen?

Flere læsere her på siden, har noteret, at der ser ud til, at home-knappen mangler, hvilket altså betyder, at der kommer en ny funktion til det home-knappen i dag kan (det vi skal røre). Man kunne indvende, at iPaden bare ligger ned, hvilket forklarer den manglende home-knap. Det gør den dog ikke. Gizmodo, har lavet en længere analyse af hvorfor billedet kun kan være en iPad på højkant. Noget af det er rent sludder, mens deres argument om, dråberne i baggrunden, kun kan være det sted, på en iPad, der ligger ned, køber vi. Home-knappen må altså være forsvundet.

Billedet er manipuleret, så man skal ikke udelukkende den kunstneriske frihed

Man skal dog huske på, at billedet tydeligvis har været igennem et billedbehandlingsprogram, og at man derfor ikke nødvendigvis kan tage det 100% bogstaveligt. Det kan være konstrueret med en hvis kunstnerisk frihed. Eksempelvis ser hånden meget lille ud i forhold til det virkelige størrelsesforhold. Det kunne selvfølgelig være en lille kvindehånd, men flere af reflektionerne viser, at hånden er lagt på efterfølgende og formodentligt skaleret ned.

Der har dog tidligere været masser af rygter om en iPad eller iPhone uden home-knap, så det hele passer sådan set meget godt sammen. Det ville også være typisk Apple, at fjerne endnu et forstyrrende element fra designet.