De første egentlige anmeldelser af den nye Retina MacBook Pro er begyndt at dukke op. Det hele kan egentligt siges meget kort: Den nye Mac er fantastisk og har en skærmkvalitet, der er i særklasse, men den er dyr.

David Pogue fra The New York Times siger, at MacBook Air i mange henseende er drømmecomputeren, men at den nye Retina MacBook er på et helt andet niveau, når det handler om ydelse. I Time kalder The New York Times den nye MacBook for den mest raffinerede og avancerede computer Apple nogensinde har lavet. Han glæder sig dog mest over, at den er en forsmag på hvad fremtiden vil bringe. Her tænker han på en mindre model til en billiger pris.

CNET konkluderer, at den nydesignede MacBook med retina-skærm kombinerer en fantastisk skærm med tilpas meget fra MacBook Air-designet til, at den føles som noget helt nyt, som tager Air'ens plads, som det bedste inden for MacBook-linjen.

I The Verge er Ross Miller enig i, at det er en fantastisk maskine, men opfordrer folk til at være tålmodige. Der er ikke mange programmer, der understøtter den høje opløsning endnu, så man sidder lidt og venter på at verden skal ændre sig, så man kan udnytte den fine skærm. Er man i markedet for en premium maskine tøver han dog ikke med at anbefale den nye Retina MacBook Pro.

Retina MacBook Pro koster mellem 17.599 kroner og 22.499 kroner og kan bestilles i Apple Store (link).

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.