De første anmeldelser af iPhone 5c er begyndt at dukke op. I det store hele har folk betragtet iPhone 5c som iPhone 5 i en ny indpakning. Meget af fokus vil derfor naturligt ligge på netop indpakningen.

Anmelderene er helt enige om, at samlekvaliteten er helt i top. iPhone 5c føles ikke som en billig plastik-iPhone, men som et rendyrket kvalitetsprodukt. Engadget mener ligefrem, at det er den smukkeste iPhone siden iPhone 4/4S, og at iPhone 5s blegner i forhold til. Apple har takket være chefdesigner Jonathan Ive altid været kendt for deres fokus på materialer, og førerpositionen er intakt med iPhone 5c.

På mange måder ville det have været Apples bedste telefon telefon til dato - hvis ikke altså lige Apple havde overgået sig selv med iPhone 5s. Til gengæld virker iPhone 5c som den måske første modne smartphone på markedet. Telefonen hvor alt går op i en højere enhed, og hvor samspillet mellem hardware og software er unikt. iPhone 5c og iOS 7 spiller fantastisk sammen. Flere anmeldere mener, at iOS 7 kommer mere til sin ret på iPhone 5c end på iPhone 5s.

Der er ogå bred enighed om, at man selvfølgelig ikke skal opgradere til iPhone 5c, hvis man har en iPhone 5 i forvejen. Det har nu heller aldrig været ideen, med den nye iPhone. Den er derimod et rigtigt godt alternativ, til folk der skal have deres første iPhone, eller folk der har en ældre model, og ikke vil tage springet til topmodellen, iPhone 5S. I USA er en af pointerne, at iPhone 5c med en 2 årig kontrakt, kun koster det halve i udbetaling af, hvad en iPhone 5s koster.

Enkelte mener, at hvis man skal have ny smartphone, så kan man lige så godt tage skridtet til iPhone 5s. De er dog også enige om, at farverne og det unge friske design alene vil appelere til mange.

The Loop

iPhone 5 var en fantastisk sælgende telefon for Apple, og jeg tror, at iPhone 5c vil blive endnu bedre. Den rammer det helt rigtige kombination af en kraftfuld telefon med sjove farver og en pris, der er til at betale. Det er ikke en nemt ting at gøre.

Læs hele anmeldelsen

AllThingsD

Selvom iPhone 5c ser ud og føles velkendt, er det stadig en god telefon og en forbedring i forhold til iPhone 5.

Læs hele anmeldelsen

Engadget

Med iPhone 5c har Apple lavet noget, der er mere end bare summen af de enkelte dele.Det er nemt at være kyniske og kalde den en iPhone 5 i en farverig plastikskal, men så har man misset pointen. Med iPhone 5c har Apple opnået en aldrig før set synergieffekt mellem hardware og software. Man skal prøve iPhone 5c før man rigtig kan værdsætte den.

Læs hele anmeldelsen

The New York Times

Det er en fantastisk telefon. Prisen er den helt rigtige. Den vil sælge som varmt brød. Apple tror stadig på uovertruffent design og en fantastisk finish. iPhonen er ikke længere den eneste telefon, der vil være en fryd i hele den toårige kontraktperioden - men den er stadig blandt de få, der vil.

Læs hele anmeldelsen

TechCrunch

iPhone 5c er en forbedring af den iPhone 5, jeg stadig mener er verdens bedste smartphone - hvis Apple altså ikke lige havde lanceret iPhone 5s. Skulle jeg vælge mellem iPhone 5 og iPhone 5c, ville jeg vælge iPhone 5c alene for designets skyld. Med andre ord: Hvis du er i markedet for en ny smartphone, bør Apples iPhone 5c være øverst på din liste.

Læs hele anmeldelsen

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.