Apple har øget salget af computere i Danmark med 41% på et år. Det betyder, at næsten hver 10. computer, der sælges i Danmark nu er fra Apple. Derved overhaler Apple Dell, og er nu den fjerdestørste computerleverandør i Danmark.

Apples markedsandel er vokset markant de sidste 5-10 år, og de fleste er enige om, at det er Apples introduktion af først iPoden og siden iPhonen og iPaden, har været en væsentlig faktor. For det første fordi det har sikret Apple massiv medieomtale, men også fordi mange folk, for hvem Apple var total ukendte, med en af de mindre enheder, har fået øjnene op for hvad Apple har at byde på i forhold til konkurrenterne, og derfor anskaffer sig en Mac.

Udover Apple oplever også HP, der er det mest solgte mærke i Danmark, og Lenovo på trediepladsen vækst. Dog ikke nær så stor som Apples. Lige omvendt går det for Acer og Dell, der begge har mistet mere 10% af salget.

Kilde: Berlingske

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.