Danmark er verdensførende inden for udvikling af høreapparater. Halvdelen af alle solgte høreapparater i hele verden stammer fra Danmark, som huser tre af verdens største producenter: William Demant (Oticon), Widex og GN Resound.

Sidstnævnte meddeler, at de har udviklet et høreapparat, som man kan streame lyd til fra sin iPhone. Det vil sige, at høreapparatet også fungerer som almindelige høretelefoner. Det sker via en BlueTooth-lignende teknologi, der sikrer direkte forbindelse mellem høreapprat og iPhone. Tidligere har det krævet et mellemled og i flere tilfælde en ekstern antenne båret om halsen, at kunne streame lyd til et høreapparat. Ingen af de andre store producenter anvender en teknologi, der umiddelbart kan benyttes til formålet, så foreløbig er GN Resound et skridt eller to foran konkurrenterne.

En af de smarte ting ved høreapparatet og den tilhørende appe er, at man via geohegn vil kunne tilpasse lydindstillingerne, alt efter om man befinder sig hjemme eller på arbejdet.

Høreappratet er udviklet i tæt samspil med Apple, og er certificeret med "Made for iPhone", som er Apples certificeringsprogram, der sikrer at tilbehør har et godt samspil med iPhonen.

Høreapparatet hedder LiNX og vil komme til salg i første kvartal næste år.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.