Erhvervslivets teleselskab, ipvision, vil med europaFRI pakken revolutionere erhvervslivets brug af mobiltelefoner til og fra udlandet. Med europaFRI elimineres roaming og udlandstelefoni i Europa.

Til priser fra 189 kroner ekskl. moms om måneden kan virksomhedens medarbejdere ringe i hele Europa – og til hele Europa. Ingen grimme overraskelser i form af ekstra roaming udgifter og dyre udlandsminutter på mobilen

europaFRI-pakken indeholder taletid i Danmark og i Europa, fri SMS i Danmark, datapakke i Danmark og forbrugstakseret data i Europa. Det hele samlet i ét abonnement til en fast lav pris, ingen tillægsabonnementer. At tale som en vulkan fra Etna til Hekla koster altså det samme for virksomheden som fra Himmelbjerget til Yding Skovhøj.

Taletiden i europaFRI er fordelt med 50% i Danmark og 50% i udlandet. Hvis man for eksempel har købt mobilpakken med 6 timers taletid, kan man tale i 6 timer, heraf max. 3 timer i Europa. Taler man kun 1 time i Europa, er der 5 timers taletid i Danmark. Taler man slet ikke i Europa en enkelt måned, er der 6 timers taletid i Danmark.

europaFRI dækker 30 europæiske lande. De vigtigste undtagelser er Tyrkiet, flere lande på Balkan, samt nogle af de tidligere Sovjet-republikker.

Priserne starter ved 189 kroner per måned, og for det får man 6 timers tale, fri sms i Danmark, 300 MB data i Danmark og data i Europa for 2 kr per MB. Den største pakke koster 349 kr og giver 18 timers tale, fri sms i Danmark, 5GB data i Danmark og data til 2 kr per MB i Europa.

Læs mere hos ipvision: www.ipvision.dk/europafri/

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.