En af Danmarks største forhandlere af brugte iPhones, brugteiphones.dk, er lukket og på vej mod konkurs. I sin storhedstid havde butikken 22 ansatte, men efter et dårligt 2016 er der blevet skåret ind til benet i et forsøg på at holde butikken kørende. Lukningen kommer derfor kun til at berøre fire ansatte.

I de seneste måneder er man blevet mødt af en meddelelse om tekniske problemer, hvis man gik ind firmaets hjemmeside for at købe eller sælge en brugt iPhone. Problemer der altså nu viser sig at have været af økonomisk karakter og ikke teknisk. Folkene bag har forsøgt at rekonstruere firmaet, men det er ikke lykkedes.

De to ejere bag firmaet, Julius Junior Karol Winther og Niño Andrea Oliver Friis, fortæller til Ekstra Bladet at konkurrencen er været for hård. Priserne er pressede og flere klager over problemer med de brugte iPhones. De to ejere prøver har så vidt muligt prøvet at få lukket i god ro og orden, så så få kunder som overhovedet muligt bliver berørt. Der fremstår eksempelvis stadig kontaktoplysninger på firmaets hjemmeside.

Brugteiphone.dk havde et underskud på 2 millioner sidste år, og firmaet egenkapital er forsvundet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.