Det nye spil Dance Party er præcis det det giver sig ud for at være. Et spil der sætter gang i danseskoene. For st spille det skal man have en iPhone (per mand/kvinde) og en Apple TV. Pointen er at man via AirPlay streamer spillet fra iPhonen til sin Apple TV, mens iPhonen fungerer som controller og registrerer dine dansebevægelser Wii-style.

Spillet gælder om at danse til musik på den rigtige måde. Hvad der er den rigtige måde vises med små avatars nederst på skærmen. Når du spiller/danser får du live feedback som "Perfect" eller "Good". Er du knap så ferm vil du se et rødt kryds. Samtidig får du point, og til sidst bliver du tildelt et antal stjerner.

Man kan vælge at spille alene for at træne eller brænde kalorier af, men spillet folder sig først rigtigt ud, når man går i party-mode og hele stuen danser. Udviklerne arbejder på også at kunne tilbyde en online party-mulighed.

For nuværende medfølger der to gratis sange til spillet og yderligere tre kan købes via in app-køb. Planen er selvfølgelig at der kommer endnu flere løbende.

Dance Party for Apple TV kan hentes gratis i App Store (link).

Scroll ned for at se kommentarer