Cydia, er en applikation der ligner og fungerer som Installer.app, men den er open source og har mange flere funktioner. Mere vigtigt er det dog, at den ikke er så fyldt med fejl og mangler som Installer. BSD Subsystem, Term-vt100 og Installer har længe været fylfdt med fejl, og det virker ikke som om, der er nogen der vil fikse dem. Det er i den kontekst, der nu er opstået et alternativ til Installer.

Generelt er Cydia meget lækker at arbejde med, men der er nogle ting man lige skal være opmæksom på:

- Man kan godt have både Cydia og Installer på samme tid.

- Hvis du har installeret BSD Subsystem allerede, overskrives det af en bedre udgave sammen med Cydia. Du må herefter ALDRIG opdatere BSD Subsystem via Installer, kun via Cydia. Hvis du bruger et program fra Installer, som kræver BSD Subsystem, vil det fejle, da det nu er en anden udgave af BSD Subsystem der ligger på iPhonen. Du kan derfor installere Fake BSD Subsystem, så Installer tror at du har deres udgave.

- Cydia flytte selv indhold fra den personlige partition til den anden, hvis du ikke allerede har gjort det selv med BossTools.

- Du skal selv refreshe Cydias repository af og til, for at tjekke om der er opdateringer til nogle programmer.

Jeg synes det er på tide der kommer en konkurrent til Installer, der fungerer uhensigtsmæssigt på flere områder. Test det og meld tilbage med jeres erfaringer

Det ligger i sourcen apptapp.saurik.com i installer og ken derefter findes i kategorien System.

Du kan læse mere om Cydia her: http://www.saurik.com/id/1

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.