I sidste uge passerede Mac Mini et kedeligt hjørne. Der er nemlig nu mere en tre år siden Apple sidst opdaterede den. Det er ret udsædvanligt at Apple har en computer i sortimentet der er så gammel. Lige netop Mac Mini virker dog til i mange år ikke rigtigt at have fået ret meget opmærksomhed fra Apples side. Opdateringerne har været sparsomme og sjældne. Det har fået mange Mac-brugere til at frygte at mini'en er på vej ud af Apples sortiment.

En af disse brugere har kontaktet Apples topchef Tim Cook med sine bekymringer for Mac Mini'ens fremtid. Tim Cook har ulejliget sig med at svare tilbage og hans svar er positivt men noget uklart. Cook skriver at han ikke kan afsløre nogle detaljer men at Mac Mini vil være en vigtig del af Apples produktudbud i fremtiden. Det gør os ikke ret meget klogere, men dog må det nu være klart at Apple ikke har planer om at udfase Mini'en. Der kommer en ny på et tidspunkt, men Apple vil ikke sige noget om hvornår. Det kan være allererede i år, til foråret eller først om to år. Mest sandsynligt er det nok, at det bliver en gang i løbet af 2018.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.