Hvis Apples topchef, Tim Cook, troede at årets aktionærmøde hos Apple skulle handle om Apple Warch eller Apples nyeste computere, tog han grundigt fejl. Aktionærerne var meget mere interesseret i rygterne om en Apple-udviklet elbil.

Først blev Cook spurgt ind til Apples forbindelser til elbilsproducenten Tesla, som der har været rygter om, at Apple vil købe.

"Vi har ikke rigtig noget forhold til dem.", sagde Cook. "men jeg ville ønske at de vil implementere CarPlay." Cook viste dog udemærket, at det ikke lige var det, som spørgeren mente. Derfor tilføjede han hurtigt: "Var det en god måde at undgå spørgsmålet på?", hvilket fik salen til at grine højlydt.

Dermed troede Cook sikkert, at han havde lukket for den debat. Der gik dog ikke mere end et par minutter før endnu en aktionær bragte emnet på banen.

Manden fortalte, at han ikke siden den første Machintosh i 1984 havde været så begejstret for et produkt, som han var for Tesla. "Er det tosset at tro, at der kan ske noget her", spurgte han Tim Cook.

Lad mig se, om der er anden måde ikke at svare på det spørgsmål på. Tim Cook

"Lad mig se, om der er anden måde ikke at svare på det spørgsmål på.", sagde Cook. "Vi er meget fokuseret på CarPlay." Det sidste med et smil på læben, der ikke efterlod meget tvivl om, at Apple har gang i noget.