I går skrev vi om hvordan man redder en vandskadet iPhone. Investerer man i en nanocoating af iPhonen, bliver måske slet ikke nødvendigt.

På årets CES-messe i Las Vegas præsenterer Liquipel en ny version af den coating vi omtalte sidste år. Den hedder naturligt nok Liquipel 2.0 og den skulle være 100 gange mere effektiv.

Nanocoatingen kan beskytte iPhonen (eller enhver anden elektronisk enhed) mod vandskade, og den påføres ved hjælp af en dampteknik, der sikrer at den kommer ind i alle hjørner. Coatingen er så god, at den nu er certificeret til at kunne holde til at en iPhone nedsænkes på 1 meter vand i 30 minutter. Dette er virksomheden så sikre på, at de giver garanti (til at starte med dog kun i USA) på alle dagligdags uheld. Bevidst nedsænkning i vand er ikke dækket af garantien.

Prisen er ikke skræmmende. Det koster fra $59 i USA. Læs mere her: www.liquipel.com/liquipel/

Firmaet leder også efter forhandlere, der kan klare behandlingen i butikkerne uden ventetid, så måske det var noget for en dansker med mod på at starte en ny forretning.

Rigtigt smart bliver det først, når nanocoatingen sker fra fabrikkens side, så alle iPhonens er vandtætte fra man køber dem. Mon ikke det kommer før eller siden?

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.