Skal man tro Changewave, der har undersøgt sagen, så lider den såkaldte Verizon-iPhone (CDMA-iPhone) af betydeligt færre mistede opkald, hvis man sammenligner med den almindelige iPhone, som vi blandet bruger her i Danmark. Selskabet har spurgt forbrugere med iPhones hos de to selskaber AT&T og Verizon, om de har oplevet mistet opkald inden for de sidste 90 dage. 4,8% af AT&T's iPhone-kunder svarer ja, mens det tilsvarende tal for Verizon er 1,8%.

Tallene ligger dog helt på linie med ikke-iPhone-kunderne hos de to selskaber, så forskellen skyldes med andre ord netværket, og ikke telefonen. iPhone 4 har jo ellers været udsat for megen kritik på grund af antennedesignet, der under visse omstændigheder medfører dårligt signal og derfor også chance for mistede opkald. En formodning kunne derfor være, at Apple havde fikset dette problem i den CDMA-iPhone de lancerede tidligere på året.

Selvom denne undersøgelsen altså viser, at færre folk med CDMA-iPhones oplever mistede opkald, så kan den ikke bruges til at konkludere, om Apple har forbedret selve telefonen, da forskelle i de to undersøgte netværk overskygger de andre ting.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.