Ifølge den anderkendte japanske erhvervsavis Nikkei vil både iPhone 5S og iPhone 5C kommer til salg i Japan fredag den 20. september. Hvor meget der er spekulation, og hvor meget der er reel viden, er ikke til at sige. Hvis man regner på det, passer det dog meget godt med rygterne.

Apple forventes at præsentere iPhonen på et event tirsdag den 10. september. Normalt plejer Apple så at sætte den nye iPhone til salg om fredag i den følgende uge. Japan er normalt også blandt de første lande, der får iPhonen, så fredag den 20. september passer fint. Sidste år fik Danmark iPhonen uge efter de første lande, så holder det hele vand, får vi altså iPhonen den 27. september.

Tidlige har vi spekuleret i, at Apple allerede vil sælge den nye iPhone i samme uge som præsentationen, hvilket i såfald rykker det hele en uge frem. Det handler nok mest om, hvor længe Apple mener at hypen kan holdes i live. Rent logistisk burde der ikke være noget til hinder for, at iPhonen kunne være klar i butikkerne allerede fredagen efter eventet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.