I dag er der en artikel på BT om at det store kinesiske teleselskab China Telecom har afsløret den kommende iPhone 6. Artiklen er leveret af BT's faste samarbejdspartner mobil.nu.

Desværre har de bare ikke gjort deres research ordentligt. De billeder teleselskabet bruger stammer nemlig fra et to måneder gammelt mockup, som vi omtalte her på siden i starten af juli. Flotte og lækre billeder, men altså ikke andet end et mockup og ikke den ægte vare.

Det er præcis derfor vi her på siden valgte ikke at skrive om "lækket" i sidste uge, da det kom frem. Fordi der ganske enkelt ikke er noget som helst i det. I de udenlandske medier var det da også bare en sidehistorie, der nævnte at der ikke var tale om et læk.

Hvordan det så kan blive til en nyhed på BT næsten en uge efter, er ikke godt at vide. Måske vi bare skulle have kørt "sensationen" i sidste uge og scoret alle de besøgende, som BT uden tvivl sender til mobil.nu.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.