Ny undersøgelse fjerner enhver tvivl om, hvorvidt Apple Watch er en succes eller ej. Ifølge en ny måling har Apple Watch en tilfredshedsrate på hele 97%. 97% af kunderne er enten "meget tilfredse" eller "delvist tilfredse". 2% er hverken eller, mens kun 1% er utilfredse.

Det er den højeste tilfredshedsrate nogensinde for et nyt Apple-produkt. Apple Watch slår altså både lanceringen af iPhonen (92%) og iPaden (91%), når det handler om hvor tilfredse kunderne er med deres produkt. Det er en uhørt høj tilfredshedsrate.

Samtidig mener 88% at uret giver fuld valuta for pengene eller endda er for billigt, mens kun 12% mener at uret er for dyrt.

Det hamrer en tyk pæl gennem den kritik der har været af, at Apple Watch aldrig ville blive en succes. Det er det i den grad, hvis man spørger dem, der har uret. Og altså faktisk i en grad så det slår samtlige andre Apple-lanceringer.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.