Brugerne er vilde med Apples AirPods, faktisk i en grad så de trådløse hovedtelefoner slår rekorden for kundetilfredshed for et nyt Apple-produkt nogensinde.

I måling lavet af Experian and Creative Strategies scorer AirPods 98% i tilfredshedsscore. 82% er meget tilfredse og yderligere 16% er tilfredse. Aldrig har et nyt Apple-produkt haft så mange tilfredse brugere. Til sammenligning scorede den oprindelige iPhone 92% tilbage i 2007 og Apple Watch, der havde det hidtidige rekord, scorede 97% i 2015.

Folk blev også spurgt om de ville anbefale produktet til andre. Det kan man måle via den standardiserede "Net Promoter Score". Skalaen går fra -100 til 100. Alt over nul anses som godt. En score over 50 anses som fremragende, mens 70 er verdensklasse. AirPods scorede 75 - en næsten absurd høj score.

Ud over den generelle tilfredshed, blev folk spurgt om en række mere deltajerede ting som tilfredshed med opladetiden, pasformen etc. Der er ingen grund til at nævne dem alle her, da scoren også her er framragende og generelt ligger på 95-98%.

Apples AirPods blev lanceret sidste år sammen med iPhone 7 og kom til salg midt i december. Allerede inden månedens udgang var AirPods de bedst sælgende trådløse hovedtelefoner nogensinde. I dag er efterspørgslen stadig så høj, at det er stort set umuligt at købe AirPods i butikkerne. Selv hvis man bestiller direkte hos Apple er der 6 ugers leveringstid.

Kraftigt medvirkeden til successen er at Apple har prissat AirPods meget attraktivt sammenlignet med konkurrenterne, når man kigger på kvalitet, kompatibilitet og funktionalitet.

Køb Apples AirPods

Du kan købe AirPods i Apples Online Store for 1.379 kroner (link).