Er man typen der fejrer Allehelgensaften på amerikansk maner og kalder det Halloween, så skal man kigge med her. Er man ikke typen, så kig med alligevel. En amerikaner har nemlig lavet en app, der kombineret med det rigtige motiv giver en overbevisende uhyggelig effekt.

Det er Mark Rober, der til daglig er ingeniør hos NASA, der har startet den lille sidegeschæft. Sidste år lavede han et kostume, hvor han ved hjælp af to iPads, fik det til at se ud som om, han have hul tværs gennem maven.

Allehelgensaften er aftenen før Allehelgensdag, der ligger 1. søndag i november. Ifølge folketroen er det den aften, hvor hekse, genfærd og mørkets magter er løs for at vanære og håne de helgener, der festligholdes på Allehelgensdag. Af en eller anden grund fejrer amerikanerne dagen den 31. oktober hvert år, og ikke på den rigtige dato.

Appen der giver effekten hedder Digital Dudz og kan hentes gratis i App Store. (link)

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.