Apple lancerer iPaden i Danmark på tirsdag den 30. november. Det er nu så sikkert som det kan blive, uden en egentlig udmelding fra Apples side. En ansat i FONAs butik i det storkøbenhavnske område har talt over sig og fortalt, at FONA allerede fået iPads på lager, men med strenge ordrer om, at de først må sælges fra tirsdag. Det er de officielle iPads der er tale om, det vil sige ikke parallelimporterede, og FONAs ansatte har da også været på kursus i sidste uge hos Apple, for at blive autoriserede iPad-forhandlere. Tidligere har vi skrevet om, at Eplehusets ansatte har været på et lignende kursus og det samme har de hos Humac.

Den ansatte i FONA fremviste endda de iPads de havde modtaget af Apple og sagde, at de kom til salg på tirsdag. Priser ville han derimod ikke ud med. Det vil Humac derimod gerne. Den mindste model 16GB WiFi) kommer til at koste 3.799 kr.

En talsmand fra FGroup, der ejer FONA, "afviser klart", at der skulle være fremvist iPads i nogle af FONAs butikker, men har derudover ingen officiel kommentar.