Apple vil bruge en ny "flydende metal"-legering i den kommende iPhone 5, skriver ETNews.com. Det skulle give et lettere og tyndere enhed, der samtidig er modstandsdygtig overfor småslag og -ridser. Apple har rent faktisk erhvervet sig rettighederne til en såkaldt "amorf metallegering" fra firmaet Liquidmetal Technologies tilbage i 2010. Apple har også ansat nogle eksperter på området, men indtil videre har der været ganske stille omkring det. Om det er fordi Apple har opgivet det igen, eller fordi de bare har holdt fremskridtene hemmelige er selvfølgelig ikke til at sige, men interessant er det da, at det nu optræder på rygteform.

Samme egenskaber som plastik

Liquid metal er en metallegering, der har mange af de samme egenskaber som plastik hvad angår produktionsmetode. Derudover er det de fleste normale legeringer overlegne når det handler om styrke, elasticitet, hårdhed og styrke/vægt-forhold.

Kilden hævder at Apple i højere grad begynder at fokusere på hardwaren, fordi det er vanskeligt at få skabt den afgørende forskel til Android i Softwaren. Derfor vil Apple fremover være mere opmærksom på, at også hardwaren kan sætte konkurrenterne til vægs.

iPhone kommer i juni

Sidst men ikke mindst hævder kilden, at den nye iPhone kommer til sommer under WWDC. Dette har det været meget modstridende rygter om. De første fire iPhonen blev lanceret om sommeren, mens Apple sidste år ventede til efteråret. Om det var en enlig svale eller en ny strategi, er rygtesmede ikke helt enige om.

Som man kan se i videoen øverst, bruger Omega metallegeringen i nogle af deres ure.

Læs mere om den specielle metallegering på: www.liquidmetal.com.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.