Apple vil droppe space grey og erstatte den med en ny farve der beskrives som "dyb blå". Det skriver japanske MacOtakara, der citerer en kinesisk Apple-leverandør. Den nye blå farve vil komme sammen med de velkendte sølv, guld og rosaguld.

iPhones i space grey har kunnet fås siden iPhone 5s. Tidligere brugte Apple en anden og mørkere farve kaldet "slate black". iPads og MacBooks kan også fås i space grey.

Om rygtet holder vand er svært at vurdere. Umiddelbart lyder det langt ude, men netop derfor kunne det være sandt. Apple har det med af og til at overraske folk med nye farver. Folk afviser dem i starten, men siden tager de dem til sig. Det skete, da der var rygter om en guldfarvet iPhone. Det lød lagt ude. Det samme gjorde en iPhone i rosaguld. Så hvorfor ikke en blå iPhone. Hvis den netop er dyb, nærmest sort, kunne det være rigtig flot og eksklusivt.

Artiklen hos MacOtakara er ledsaget af ovenstående billede, der næppe skal tjene andet formål end at være en illustration. Det er i givet fald rygtet er sandt, næppe den blå farve Apple vælger.

Det forventes at Apple lancerer den næste iPhone en gang i september.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.