Der har i noget tid været rygter om at Apple vil lancere en billigere udgave af deres HomePod-smarthøjttaler. Prisen vil blive omkring $199, hvilket skal sammenlignes med de $349 den nuværende HomePod koster i USA. Ifølge nye oplysninger fra Apples underleverandører vil denne billigere HomePod komme under Beats-brandet og ikke i Apples eget navn som det ellers hidtil har været antaget.

Da Apple holder en ret skarp adskillelse mellem de produkter der sælges under Apple- henholdsvis Beats-brandet, lyder det underligt hvis der skulle komme en Beats HomePod. En Beats smarthøjttaler er bestemt en mulighed, men den kommer næppe til at hedde HomePod - medmindre Apple så overfører den eksisterende HomePod til Beats. Det virker usandsynligt, da HomePoden styres via Siri, som Apple kun bruger i produkter i eget navn.

HomePod er Apples smarthøjttaler. Den sælges indtil videre kun i nogle ganske få udvalgte lande. Danmark er ikke blandt disse. En HomePod købt i udlandet, kan dog godt bruges i Danmark.

Scroll ned for at se kommentarer