Der er dukket nogle billeder op, der hævdes at være af en prototype på den kommende iPod touch. Enheden er mærket med "DVT-1", der indikerer en prototype sidst i processen, og modelnummer MC550LL. Den har 128 GB hukommelse og en trykfølsom hjem-knap. Det vil sige, at der ikke er en fysisk knap, men blot en plan glasflade. Derimod har den ikke en større skærm end den nuværende.

Billeder som disse er forholdsvis nemme at forfalske fra eksisterende billedmateriale, så man skal ikke per automatik tage dem for gode varer. På den anden side, så har vi ved flere lejligheder set billeder, der efterfølgende viste sig at være gode nok.

128 GB lyder såmænd sandsynligt nok og den nye hjem-knap passer egentlig også meget godt med tidligere rygter, der talte om en iPhone uden hjem-knap. Dengang var antagelsen, at det var funktionen og knappen, der forsvandt i fælleskab, men måske er det bare selve knappen, der forsvinder og erstattes med den trykfølsomme glasflade. Det giver god mening i forhold til slid, da man godt kunne forestille sig, at netop hjem-knappen er en af de dele, der oftest går i stykker. Det problemer løser Apples med den nye knap. Selvfølgelig bliver det sværere, at finde knappen i mørke eller uden at kigge, men der kan der nom også findes en løsning på.

Jeg skal minde om, at der sidste år ved denne tid, var en prototype af 3. generation iPod touch til salg på eBay, mens Apple arbejde mod 4. generation. Måske er billederne her ikke af en fremtidig iPod touch, men en tidligere, der bare er blevet droppet igen.

Historien melder desværre ikke noget om, hvor enheden strammer fra, og hvorfor og hvordan den er dukket op.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.