Der er dukket nogle billeder op af hvad der påstås at være af en kommende iPhone. Et af dem kan ses herover. Billederne viser en iPhone der er delvist samlet - eller skilt, alt efter hvordan man ser på det. Alle enkeltdelene skulle dog være der, og der er tydeligvis også strøm på enheden.

Designet er det velkendte fra iPhone 4, men man kan tydeligt se en A5-chip, hvilket peger i retning af en iPhone 5. Eller den iPhone 4S, som der også er rygter om, at Apple vil lancere sammen med iPhone 5. Det er den iPhone, der også er kendt som N94.

Der er dog et par ting, der indikerer, at der nok ikke er tale om en kommende iPhone. For det første kan man på et af billederne svagt se et "connect to iTunes"-skærmbillede. iOS 5 fungerer uafhængigt af iTunes, billeder kan ikke stamme derfra, men må stamme fra iOS 4. Apple ville aldrig lancere en ny iPhone med et gammelt styresystem. Enten er der altså tale om en forfalskning eller alternativt en form for tidlig prototype. For det andet, så er der på batteriet trykt "1430 mAh". Apple opgiver aldrig kapaciteten på deres batterier direkte. De opgivet i stedet spændingen og effekten (og så kan man selv regne det ud). At Apple aldrig har gjort det, udelukkender selvfølgelig ikke, at de begynder på det nu, men det er måske et lille tegn om, at det hele er konstrueret. Sidst men ikke mindst hævder, 9to5mac, at det lille "gitter", der dækker afstandsmåleren i toppen er iPhonen ikke er en Apple-del. Da den hvide iPhone 4 har fået skiftet netop denne del inden lanceringen, er der igen mulighed for, at billedet bare viser en tidlig prototype.

Her på iPhoneguide vurderer vi, at iPhonen på billederne enten er sammensat af nogle af de iPhone-dele, vi tidligere har set billeder af, og at der med andre ord ikke er tale om en kommende iPhone, eller at der er tale om en af de opgraderede iPhones, som visse udviklere har fået lov til at bruge, for at kunne teste hastigheden på en A5-chip.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.