Holder rygterne stik, vil Apple inden for de næste 3 uger præsentere årets nye iPhone. Vi har set en del billede af lækkede enkeltdele, men nu er de første billede af en næsten færdigsamlet iPhone i omløb. I hvert fald så færdig at både for-og bagdelen er sat sammen. Og mere behøver vi jo faktisk ikke for at kunne se, hvordan den kommer til at se ud.

Dem der har været med på iPhone-bølgen lige fra starten vil få søde minder om den oprindelige iPhone. Med afrundede kanter og en bagside i aluminium, minder det vi ser nu nemlig i stor grad om netop den første iPhone fra 2007 - og også Apples iPads, i øvrigt. Bare tyndere og mere raffineret. Samlingen med de afrundede kanter er eksempelvis ekstremt elegant lavet, hvor det var lidt mere "kluntet" for 7 år siden.

iPhone 6 skulle have en tykkelse på omkring 7 mm, hvilket er en anelse tyndere end den nuværende iPhone 5s, der er 7,6 mm. Vægten kan man derimod ikke sige noget om, da iPhonen på billederne er uden indmad og flere andre dele.

Det skal bemærkes, at der er tale om et ufærdigt produkt på billederne. Den endelige iPhone må forventes at have en endnu flottere finish.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.