Skulle der stadig være nogle få, der ikke tror på at Apple lancerer en "billig" iPhone 5C, bude ovenstående billede være nok til at få dem omvendt. Billedet er ifølge Engadget taget på Pegatrons fabrik i Shanghai af en kvinde, der tiltrådte sin stilling i kvalitetskontrollen midt i juli. En stillig man må formode nu skal besættes til anden side.

Telefonerne ser ud til at ligge i et varmeskab, men ellers melder historien intet om, hvad testen går ud på. Det mest interessante ved historien er næsten, hvordan det er lykkedes at få taget billedet, og få det ud fra fabrikken.

Der har været rygtet om, at Apple ville lancere en lavpris-iPhone til primært det kinesiske marked, i flere måneder. Der har været lækket flere billeder af telefonen, der kommer til at hede iPhone 5C og kommer i flere forskellige farver. iPhone 5C forventes præsenteret på et event tirsdag den 10. september.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.