Som bekendt findes den eksisterende iPhone 5 i to forskellige farver: "Sort & slate" samt "white & silver". For nemhedens skyld blot kaldet sort og hvid. Tidligere har vi set lækkede fotos af en farve, der betegnes som guld eller champagne. Nu er der så dukket yderligere en farve op, der betegnes som grafit (grå). Det er metallet, der er gråt, mens glasset er sort. Ifølge nogle rygter, vil iPhone 5S faktisk slet ikke komme i sort eller hvid, men kun i de to nye farver. Vi har dog set tilpas mange lækkede dele i sort og hvid til, at det rygte nok ikke er korrekt.

Det vil sige, at vi faktisk har en hel palet bestående af iPhones i fire forskellige farver, gående fra hvid over guld og grå til sort. Vi snakker altså "eksklusive" afdæmpede farver, som helt klart skal være med til at differentiere luksusudgaven iPhone 5S fra den billigere iPhone 5C, der kommer i forskellige mere klare farver, som blå, rød og grøn.

Det forventes, at Apple præsenterer de nye iPhone på et event den 10. september.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.