Som vi tidligere har omtalt, har udvalgte iOS-udvikelre haft adgang til en opgraderet iPhone 4, med en kraftigere processor end den nuværende, men ellers uden nogle ændringer i designet eller specifikationerne. Det har fået mange til at spekulere i, at den kommende generation af iPhonen vil hedde iPhone 4S med henvisning til opdateringen fra iPhone 3G til iPhone 3GS, hvor der heller ikke vare de store ændringer.

Nu tyder noget dog på, at vi alligevel får en radikalt ny iPhone 5 med en helt anden formfaktor end den nuværende. Der har tidligere været rygter om en dråbeformet iPhone med afrundet glas helt ud til kanten. Der har også været rygter om en større skærm, og mange flere ting. De nye oplysninger nævner intet om, hvad det nye er, blot at det er "radikalt nyt".

Pålidelige kilder fortæller BGR, at Apple vil afholde et event i starten eller midten af august, men efterfølgende lancering et par uger senere. Det er i hvert fald en god måned tid tidligere end hidtil forventet, hvor september har været nævnt mange gange.

Man kan sige, at det også ville være underligt, hvis ikke vi fik noget radikalt anderledes, når nu Apple har trukket opdateringen 2-3 måneder i forhold til hvad de plejer. Hvis det bare var en ny processor kunne den lige så godt bare glide ind på markedet noget før.

BGR har en noget blandet track record; af og til rammer de helt plet andre gange helt ved siden af. Hvor tæt de er på denne gang, må være op til læserne at vurdere.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.