Den 21-årige danske iPhone-svindler der i februar blev idømt 12 måneders fængsel, heraf de 9 måneder dog betinget, er nu på spil igen. 3 måneder bag tremmer samt 150 timers samfundstjeneste og tvungen behandling for ludoman har åbenbart ikke hjulpet sønderligt på moralen.

Svindelen startede i efteråret 2010, hvor han begyndte at sælge iPhones for 3.500 kroner. Folk fik dog aldrig de iPhones, de havde købt og betalt for. Omkring 100 personer fra hele landet, fik han snydt på den måde.

Sydsjællands Politi udtaler til Ekstra Bladet, at mønsteret er en tro kopi af det, som vi så sidste gang, hvor han bruger falske identiteter fra folk i sin omgangskreds. Det vurderes, at svindlen denne gang drejer sig om minimum 20 sager, og at der i alt er blevet fuppet og svindlet for omkring 40.000 kroner.

Politiet betegner det desuden som "friskt", at en man med 9 måneders fængsel hængende overhovedet, fortsætter sin svindel. Når svindleren bliver fanget, vil de 9 måneders fængsel blive udløst og tillagt en eventuel dom for de nye forhold.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.