Beats er klar med deres nye trådløse in-ear hovedtelefoner "BeatsX" baseret på den samme Apple W1-chip som Apples AirPods. Det at BeatsX benytter W1-chippen gør at de har mange af de samme egenskaber eller funktioner som AirPods. Der er dog også flere ting der adskiller de to.

BeatsX er hurtige og nemme at forbinde til via BlueTooth, da man simpelthen bare holder dem hen til iPhonen, så sker resten automatisk. De understøtter også Siri-control, men har derudover også en lille indbygget fysisk controller.

Opladningen er hurtig. Når de er ved at løbe tør for strøm giver 5 minutters opladning hele 2 timers ekstra batteritid. På en fuld opladning holder de op til 8 timer. Opladningen sker via et Lightning-kabel, som man sætter direkte i hovedtelefonerne. Der benyttes altså ikke en form for opladeretui som til AirPods.

Har kabel mellem de to enheder

Der hvor BeatsX adskiller sig mest fra AirPods er at BeatsX har et kabel der forbinder de to enheder. Kablet har man rundt om nakken og når man ikke hører musik kan man sætte de to enheder sammen da de er magnetiske. På den måde kan hovedtelefonerne hænge rundt om halsen uden fare for at man taber dem. BeatsX kommer også med såkaldte wingtips i forskellig størrelse, så man bedre kan tilpasse dem sit øre. Noget AirPods mangler.

Køb i dag

BeatsX koster 1.190 kroner og kan fås i grå, hvid, blå eller sort. BeatsX kan købes hos Apple (link).