Vi har på det seneste et en hel del fysiske mockups af den kommende iPhone 6 i flere størrelser. De har været tynde og med afrundede kanter. Det mest iøjenfaldende har dog været bagsiden, der har været adskilt i tre sektioner med mellemstykker af plastik (som på fotoet ovenfor).

Dise mockups er grundlæggende korrekte og viser den nøjagtige formfaktor, skriver den japanske erhvervsavis Nikkei. De er dog produceret i dårligere materialer og med højere tolerancer i samlingen end Apple ville tillade. Formålet med disse mockups er at være grundlag for produktion af cases, og ikke at give et 100% nøjagtigt udseende. Bare størrelsen er korrekt er producenterne af cases glade.

Disse mockups er dog unøjagtige på to væsentlige punkter. For det første vil skærmens glasset blive afrundet i kanten, så der i praksis til komme en fuldstændig jævn overgang til aluminiumsbagsiden. Derudover vil de omtalte plastikstriber på bagsiden ikke være at finde på den endelige version. Bagsiden vil i stedet se ud stort set som på den nuværende iPhone 5/5s.

Det forventes, at Apple vil lancere to nye iPhones, der er større end de nuværende, en gang til efteråret.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.