Fra næste år vil Apple modtage 100 millioner 5,5 tommer OLED-skærme årligt fra Samsung. Det skriver den koreanske avis The Korea Herald. De har fået oplysninger en kontrakt der har en værdi svarende til 17 milliarder kroner årligt.

Der nævnes intet om skærme i andre størrelser, så det er ikke til at vide om det kun er 5,5 tommer-udgaven der bliver OLED, om Apple har en anden leverandør til de mindre skærme eller om de mindre skærme helt udgår. Der er selvfølgelig også den mulighed, at avisens oplysninger er forkerte.

OLED-skærme har en række tekniske fordele i forhold til de LCD-skærme som Apple benytter på nuværende tidspunkt. Blandt andet bruger de mindre strøm og en bedre kontrast. Hidtil har det bare ikke været muligt at producere dem i de mængder Apple skal bruge. Du kan læse mere om forskellen på OLED og LCD her.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.