Apples næste iPhone få NFC-underatøttelse samt en fingeraftrykssensor, der skal øge sikkerheden ved mobile betalinger via NFC, skriver China Times. Oplysningerne stammer fra en komponentleverandør, der har oplyst, at de har afvist alle kunder for at koncentrere sig om en enkelt kunde, der altså skulle være Apple.

Rygterne om NFC er kommet og gået de sidste par år, på det seneste er de nok mest gået, men nu sparkes der altså liv i dem igen. Rygterne om en kombination af NFC og fingeraftryksteknologi er til gengæld ny, men øger kun troværdigheden, da de to sammen giver rigtig god mening.

NFC er i sig selv hverken nyt eller spændende. Det spændende er hvad det skal bruges til. Vil vi fremover kunne betale i butikker via vores iTunes-konto og iPhonen, eller er det helt specielle ting, som Apple har i tankerne så som boarding-kort i lufthavne eller koncertbilleter.

Som sædvanlig er det kun fremtiden der vil give os svarene. Det forventes, at Apple lancere en ny iPhone i starten af juni.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.