Apple lader til at være nået længere med deres hemmelige elbilsprojekt end antaget. Ifølge The Guardian har Apples folk besøgt den tidligere flådebase, GoMentum Station, der i dag drives af Contra Costa Transportation Authority, der bruger stedet som testfacilitet til selvkørende biler. GoMentumd, der er ved at blive centrum for den amerikanske forskning i selvkørende biler, ligger i den østlige del af San Francisco-området omkring halvanden times kørsel fra Apples hovedkvarter i Cupertino. Stedet har omkring 30 km vej i et mennesketomt bymiljø og derfor ideelt til testformål af selvkørende biler.

Hvis Apple allerede nu er på udkig efter steder at teste deres bilprojekt kunne det tyde på, at de er ved at være klar med en regulær prototype.

The Guardian har fået aktindsigt til kommunikationen mellem Apple og myndighederne der driver stedet. Af den fremgår det, at Apple ønsker informationer om stedet tilgængelighed, og koordinationen med andre brugere af stedet.

Ifølge tidligere rygter har Apple flere hundrede ingeniører tilknyttet det hemmelige bilprojekt. Heraf flere topfolk fra bilbranchen samt forskning i selvkørende biler. Apple skulle efter sigende satse på at have deres bil klar i 2020.

Du kan læse mere om GoMentum her: