Apple arbejder på at lave en tjeneste til overførsel af penge direkte mellem folk ala Paypal eller MobilePay. Det skriver The Wall Street Journal. I øjeblikket forhandler Apple med flere banker i USA om projektet, der formodentligt vil komme som en udvidelse til Apple Pay.

Projektet er ikke nået længere end at de tekniske detaljer endnu ikke er helt på plads. Derfor er det også uklart, præcis hvordan selve overførslen kommer til at ske, eller hvordan Apple vil tjene penge på tjenesten. WSJ spekulerer i, at Apple måske vil gøre det gratis og bruge det til at trække flere folk til at bruge Apple Pay og iPhonen i det hele taget. Det står i hvert fald klart, at bankerne ikke kommer til at betale for at være med i ordningen. Hos PayPal er det et gebyr, når man overfører penge, mens Danske Banks MobilePay er gratis at bruge for private.

En præcis lanceringsdato er ukendt, men planen er en gang i løbet af 2016.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.