iOS 5 vil byde på automatiske opdateringer af apps afslører Apple uforvarende i iTunes. I iTunes' "My App Updates"-afsnit, der kommer frem når man vælger at se tilgængelige opdateringer til ens apps, var der en kort overgang en nye ordlyd ud over den eksisterende. Først står der, hvordan man opdaterer apps og synkroniserer dem over på iPhonen, dernæst stod det nyt:

"Eller hvis din enhed har Automatisk Download slået til for apps, så vil dine opdateringer blive downloadet til din enhed uden at du skal synkronisere".

På nuværende tidspunkt findes der ikke sådan en indstlling i iOS og Apple har da også hurtigt fjernet ordlyden igen. Noget tyder dog på, at vi fremover kan sætte iOS til automatisk at opdatere apps, så man ikke skal gøre det manuelt via App Store. Det tyder også på, at der vil være en "Automatisk Download"-indstilling til andet end apps. Et bud kunne være opdatering af OS.

Kilde: macrumors

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.